Koos van Gaalen neemt Jan Beek Transport over

Per 1 december heeft Koos van Gaalen alle transportactiviteiten overgenomen van Jan Beek Transport te De Lier. "Beek was de huisvervoerder van Versland Selection te Poeldijk met vijf eenheden. De 4 chauffeurs worden ook overgenomen. Mede door gebrek aan opvolging en de leeftijd van Jan Beek is er is samenspraak met Versland gezocht naar een passende oplossing", aldus eigenaar Arco van Gaalen.

 

Koos van Gaalen BV was ook al vele jaren transporteur voor Versland Selection en door de constante groei en uitbreiding bij Versland was er dringende behoefte aan een huisvervoerder met voldoende capaciteit en slagkracht. "De gehele transportplanning komt nu bij ons terecht en we zullen er alles aan doen om deze klant te ontzorgen, onder het motto: vers van het land, paar uur later bij de klant'", vertelt Arco, die samen met zijn vader Koos de directie voert. Door deze overname beschikt Koos van Gaalen nu over 53 vrachtwagens en in het seizoen nog uitgebreid met een aantal charters.

 

"Er zijn reeds voor het nieuwe seizoen alweer een aantal nieuwe trucks met trailers besteld en deze zullen in de plaats gaan komen van het verouderde materiaal van Beek Transport. Er wordt bij ons waar mogelijk MVO ondernomen en ook nu is er weer in de milieuvriendelijkste Euro-6 vrachtwagens geïnvesteerd", vervolgt Arco. "Tevens wordt er binnenkort op kantoor een nieuw plansysteem geïmplementeerd die naadloos aansluit op de boordcomputers in de wagens zodat we de beladingsgraad optimaal kunnen gaan benutten en onnodige lege kilometers waar mogelijk kunnen gaan vermijden."

 

bron: AGF.nl

Rellebel